Lasmaterialen

Lucassen Lastechniek verkoopt alle gereedschappen en materialen voor uw laswerk! Hiermee hebt u dus 1 adres voor al uw noodzakelijke apparatuur, materialen, gereedschappen en beschermingsmiddelen om een goede en veilige werkplaats te creeƫren voor uw medewerkers.

elga ab 64243        ill oerlikon quadri web 5cmv92210        novofil logo

Toevoegmaterialen 

Lucassen Lastechniek verkoopt electroden en lasdraden van diverse merken. Producten van Elga hebben wij standaard op voorraad en zijn dus snel leverbaar. Daarnaast kunnen wij u het assortiment leveren van Oerlikon en de lasdraden van Novofil.

Afwerking

Bij Lucassen Lastechniek kunt u ook terecht voor al uw schuur / slijp en finish benodigdheden.

 

   druk op het Rhodius logo voor meer info

 

vlamboog Logo normal

(Autogeen) gereedschap 

Artikelen als lastangen, aardklemmen, staalborstels, wolfram electroden, laskabel en kleine materialen zoals tangen, aansluitklemmen en spatspray zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. Ook verkopen wij laspistolen van het merk Binzel en slijpschijven van Rhodius.

Alle artikelen zoals vermeld op de website van Vlamboog zijn bij ons verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht van de artikelen.

Lucassen Lastechniek verkoopt ook autogeen gereedschap voor lassen met vlam van Gloor en GS Rohna, zoals drukregelaars en gasdistributiesystemen. Neemt u contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Persoonlijke bescherming 

De bescherming van uw medewerkers is belangrijk voor u en dus ook voor ons! Alle persoonlijke beschermingsmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg als het om veiligheid gaat!

Lucassen Lastechniek verkoopt helmen van de merken Speedglas en Optrel. Daarnaast vind u in ons assortiment ook handschoenen, schoenen (catterpillar), brillen, schorten en kleding.

Alle artikelen zoals vermeld op de website van Vlamboog zijn ook bij ons verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht van de artikelen.