Gassen

NB zie onderwerp contact/openingstijden/nieuws voor nieuws over het vullen van LPG 

Lucassen Lastechniek heeft een uitgebreid aanbod van industriële gassen van diverse merken. Gasflessen kunt u laten bezorgen dan wel bij ons in Venray afhalen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende merken en producten die wij standaard in ons assortiment hebben. Ook kunt u meer informatie vinden over onze service voor kleingebruik.

 

Air Products is onze hoofdleverancier voor industriële gassen en hiervan hebben wij dus standaard een groot assortiment.

  klik op logo voor website leverancier

Te leveren gassen zijn onder andere Acetyleen, Zuurstof, Stikstof, Argon / Argonmengsels, Helium, Fruiteen Ons assortiment bevat alle nodige industriële gassen voor o.a. de metaalsector, de voedselsector en de medische sector. 

 Ballonium      
  Ballonium    Vul-indicatie van 10ltr & 20ltr fles  Integrafles 10ltr         Integra met snelkoppeling/ingebouwd reduceerventiel

 
           Pakketten tbv grootverbruik 

 

Ook voor propaangas kunt u bij ons terecht. Propaangas wordt met name gebruikt in de heftruckindustrie maar wordt ook gebruikt door campings, dakdekkers.

Primagaz logo klein                              

O.a bovenstaande merken kunnen bij ons aangekocht en omgeruild worden.

         

   

Wij handelen ook in de nieuwe Easyblue gasflessen van Primagaz. (5kg koop / 6kg en 9.5kg statiegeldflessen) Dit zijn gasflessen die keuringsvrij zijn en deze flessen kunt u dus altijd inruilen ongeacht het jaar van de fles. Hiermee wordt het omruilen van uw flessen een stuk eenvoudiger!

 

 

Eigendomscilinders Voor kleingebruikers van industriële gassen bieden wij een bijzondere service. Lucassen Lastechniek heeft een eigen collectie van gascilinders. Deze flessen kunt u bij ons kopen. Bij een lege cilinder kunt u deze bij ons probleemloos omruilen voor een volle fles. Bij de gasflessen uit eigen collectie hoeft u geen rekening te houden met keurjaren. De 10 jarige keuring van de flessen wordt door ons verzorgd.

Wij houden het graag eenvoudig voor u!

Eigendomscilinders in diverse maten en soorten gas